Electronic Stem Generator
Cel mai realist si profund Tratament parodontoza si periimplantita

Bine ai venit!

Sunt Bogdan Vladila, medic stomatolog cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu. Mi-am dedicat o buna parte din cariera cercetarii problemelor generate de periimplantita, parodontita si parodontoza, ceea ce a  dus la aparitia acestui aparat: Electronic Stem Generator.

ESG reuseste sa imbunatateasca structura osoasa, prevenind mobilitatea dentara si vindecand retractia gingivala, resorbtia osoasa si alte probleme care in mod normal te trimit la parodontolog.

Te invit sa descoperi totul despre acest aparat!

Bine de Stiut!

  • Nu trebuie sa vii in cabinetul dentar la inceput, ci poti veni dupa cele 2 luni de utilizare ESG. Atunci se va face planul de tratament pentru MENTINEREA numarului de dinti;
  • Spre deosebire de detartrajul Laser, ESG are o actiune indelungata si stopeaza resorbtia osoasa;
  • ESG este indicat inainte de orice lucrare dentara complexa.

 

Aparatul este

Usor de folosit acasa

Nu trebuie sa vii in clinica! Tot ceea ce ai de facut este sa ne trimiti o radiografie pentru a-ti face un plan de tratament. Ulterior, il poti inchiria pentru doua luni, direct la tine acasa

Trateaza

Bolile parodontale cu succes

Intareste suportul osos, fixand dintii naturali si asigurand o baza rezistenta pentru implanturile dentare. Este solutia la care trebuie sa apelezi inainte de orice implant dentar. 

Porneste

vindecarea din profunzime

Este primul aparat care porneste vindecarea in profunzimea osului, in asa fel incat rezultatele sa fie durabile si vizibile

A tratat peste

1000 de pacienti fericiti

Peste 1000 de oameni au reusit sa isi pastreze dintii si sa scape de parodontoza, periimplantita si parodontita

Intrebari si raspunsuri despre ESG

Electronic Stem Generator este un tratament pentru parodontoza si periimplantita care functioneaza pe baza campului magnetic. Prin utilizarea dispozitivului se stimuleaza celulele stem aflate in latenta si se reduce viteza de resorbtie osoasa. In aproximativ 100 de ore de utilizare, ESG are doua rezultate importante:

  • Reduce actiunea osteoclastelor ( celulele care distrug tesutul osos )
  • Creste numarul osteoblastelor ( celulele prin care tesutul osos se regenereaza)

Pentru ca asigura o baza osoasa puternica si previne mobilitatea implantului. ESG este bine sa fie folosit atat inaintea implanturilor, cat si de-a lungul utilizarii lor.

Daca ai primit diagnosticul de parodontoza, tratamentul ESG este cel care poate sa trezeasca celulele progenitoare ( Stem ) si sa forteze regenerarea structurii osoase.

Citeste mai multe!

Pentru a se putea evita implantele dentare si pastra dintii naturali pentru o perioada cat mai mare de timp, este recomandat ca varsta la care se incepe folosirea ESG-ului sa fie 30 de ani. Este varsta la care celulele progenitoare din os scad, iar degradarea osoasa poate accelera.

Aproximativ 100 de ore de utilizare a ESG-ului reusesc sa ofere rezultate vizibile impotriva parodontozei, periimplantitei altor probleme cauzate de slabirea structurii osoase. Practic, acest aparat reuseste sa intareasca baza dintilor, fara a fi invaziv, fara durere si din confortul propriei case.

Da! ESG imbunatateste imunitatea osoasa si impreuna cu o obturatie radiculara corecta poate limita granuloamele dentare. Se evita, astfel, rezectia apicala sau extractia dintelui natural.

ESG-ul trebuie sa fie folosit inainte de inceperea oricarui tratament stomatologic, deoarece previne retractia gingiei si resorbtia osoasa. De asemenea, este recomandat in tratamentul parodontozei, parodontitei si periimplantitei, precum si in preventie. Folosirea anuala poate ajuta la evitarea problemelor dentare majore.

 

Costul de inchiriere a aparatului este de 1800 lei. Acest cost acopera:

  • Plan tratament mentinere numar dinti;
  • Inchirierea pentru doua luni de zile;
  • 100 de ore de tratament.